Boeken- en curiosamarkt De Steeg (Kasteel Middachten)

In het prachtige en lommerrijke parkgedeelte van Kasteel Middachten in De Steeg (Gld) organiseert Stein Culturele Evenementen op zondag 8 augustus een sfeervolle markt. De edities van 2019 en de editie van 2020 waren een groot succes. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de markt geopend en er zullen ongeveer 50 /60 stands aanwezig zijn. De stands zijn gesitueerd langs de lanen buiten de tuin. De markt is voor iedereen gratis toegankelijk. Op deze fair is plek voor brocante, antiek, kunst, boeken, lifestyle artikelen, vintage. Kenmerk is de  kwaliteit van het gebodene.

De tuinen van Middachten zijn geopend van 10.30 – 16.30 uur. Voor een bezoek aan de tuinen wordt een entreebedrag gevraagd.

Parkeren: op de kasteelweide, te bereiken via de Smidsallee. Parkeergeld: 2,00 euro per auto. De markt is verder gratis te bezoeken.

Datum

08 aug 2021
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00
Doorzoek ons aanbod
Auteur (achternaam):
Titel:
Trefwoorden:
Auteur (voornaam):
Eerste druk         Gesigneerd
   
Voor de complete voorraad: vul niets in en klik op Zoek.
provided by Antiqbook

Boeken over?

Boekhandel Louis Tinner betaalt een goede prijs voor uw overtollige boeken en strips.

Wilt u boeken verkopen?
Wij komen graag bij u kijken. Voor een afspraak, neem contact op of bel: 06-16496900. Vermeld in uw mail kort iets over de onderwerpen, genres en staat van de te verkopen boeken. Boekhandel Louis Tinner is qua inkoop vooral actief in Tilburg en Rotterdam (en omgeving). Maar voor mooie boeken zijn we altijd bereid om een stukje te rijden.