Boekenmarkt Krimpen aan den IJssel

Op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel organiseren we samen met Winkelcentrum Crimpenhof en collega-boekhandelaar Wim Kroone op zaterdag 28 mei 2022 een boeken- en platenmarkt. Je kunt er heerlijk snuffelen tussen een uitgebreid aanbod aan tweedehands boeken en platen. De markt is open van 10.00 tot 17.00 uur. Entree is gratis.

Kinderactiviteiten

Om 12.00,13.00, 14.00 en 15.00 uur zijn de vrolijke hondenvriendjes Woezel & Pip aanwezig in de passage van de Hema in winkelcentrum Crimpenhof voor een Meet & Greet. Alle kinderen mogen met de twee vrolijke hondjes op de foto of ze een knuffel geven. Boekhandel Kamerbeek heeft speciaal voor deze dag een kraam voor de winkel staan met de boekjes van Woezel & Pip.

Kinderen kunnen zich verder vermaken op het springkussen, een lekkere suikerspin eten en een ritje in de Crimpenhof-trein maken. Ook kunnen ze onder begeleiding  een boekenlegger maken.
De opstappunten voor de Crimpenhof-trein vind je op het van Vlietplein in het winkelcentrum en bij de ingang aan de kant van Dirk supermarkt. Het springkussen en het suikerspinkraampje staan op het Raadhuisplein naast de kramen met boeken en platen en de workshop boekenleggers maken vindt plaats op het van Vlietplein. Ook alle kinderactiviteiten zijn gratis.