Boekenmarkt Zierikzee, zaterdag 8 augustus 2020 – AFGELAST

In verband met de coronacrisis en het daarop volgende evenementenverbod is de boekenmarkt van Zierikzee van 2020 afgelast. We hopen u volgend jaar weer in Zierikzee te zien!

Corona-update d.d. 29-06-2020: Ondanks hoopvolle berichten uit Den Haag over versoepeling van het evenementenverbod, gaat het helaas niet lukken om de Boekenmarkt van Zierikzee te laten plaatsvinden. De gemeente geeft aan dat het hoogstwaarschijnlijk niet lukt om op tijd een nieuwe vergunning voor dit evenement af te geven. Ook is het de vraag hoeveel ruimte er op het Havenplein beschikbaar is voor boekenkramen nu de terrassen zijn uitgebreid.

Reizende boekhandel Louis Tinner organiseert op zaterdag 8 augustus 2020 een gezellige boekenmarkt op het Havenplein in Zierikzee. Hartje centrum, tussen de winkels en terrassen van Zierikzee, treft u daar boekverkopers uit het hele land met een gevarieerd aanbod aan tweedehands boeken. Van betaalbare lectuur voor de vakantie tot mooie aanwinsten voor uw collectie.

Op de boekenmarkt in Zierikzee vindt u onder meer Nederlandse en buitenlandse literatuur, kinderboeken, strips, thrillers, kunstboeken, biografie├źn, kookboeken, geschiedenisboeken, (streek)romans en boeken over de regio (Zeeland en Vlaanderen). Zowel voor verzamelaars als voor koopjesjagers is er volop keuze.

De boekenmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement op de tweede zaterdag in augustus. De markt duurt van 10.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Aandacht besteden aan de boekenmarkt Zierikzee?

Meer weten? Neem contact met ons op.

Download hieronder vrij te gebruiken beeldmateriaal in hoge resolutie.