Boekenmarkt Zierikzee

De vergunning voor de boekenmarkt van Zierikzee van 2021 is aangevraagd. Of de markt door kan gaan, hangt af van hoe de corona-crisis zich verder ontwikkelt. Zodra we van de gemeente groen licht krijgen, melden we dat hier.

Reizende boekhandel Louis Tinner organiseert op zaterdag 8 augustus 2020 een gezellige boekenmarkt op het Havenplein in Zierikzee. Hartje centrum, tussen de winkels en terrassen van Zierikzee, treft u daar boekverkopers uit het hele land met een gevarieerd aanbod aan tweedehands boeken. Van betaalbare lectuur voor de vakantie tot mooie aanwinsten voor uw collectie.

Op de boekenmarkt in Zierikzee vindt u onder meer Nederlandse en buitenlandse literatuur, kinderboeken, strips, thrillers, kunstboeken, biografie├źn, kookboeken, geschiedenisboeken, (streek)romans en boeken over de regio (Zeeland en Vlaanderen). Zowel voor verzamelaars als voor koopjesjagers is er volop keuze.

De boekenmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement op de tweede zaterdag in augustus. De markt duurt van 10.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Aandacht besteden aan de boekenmarkt Zierikzee?

Meer weten? Neem contact met ons op.

Download hieronder vrij te gebruiken beeldmateriaal in hoge resolutie.