Boekhandel Louis Tinner heeft een shop-in-shop in Het Schiedams Boekhuis. Op de tweede verdieping van deze kwaliteitsboekhandel in de Schiedamse Hoogstraat vullen we diverse kasten met tweedehands en antiquarische boeken van goede kwaliteit. U kunt er terecht voor onder andere romans, poëzie, kinderboeken, fantasy, geschiedenis, hobby, esoterie, kookboeken en topografie (Rijnmond). De voorraad wordt regelmatig ververst en aangevuld.

Inkoop

Mensen die boeken aan ons willen verkopen, kunnen zich ook melden bij Het Schiedams Boekhuis. Kleine partijen (een tasje of enkele doosjes) kunt u afgeven bij de winkel. Op gezette tijden taxeren we het aanbod en doen we u een bod. Voor grotere partijen kunt u beter rechtstreeks contact met ons opnemen. Dan maken we een afspraak om de boeken bij u thuis te komen beoordelen.

Boeken doneren

Zoals u wellicht weet, is het startkapitaal voor Het Schiedams Boekhuis opgehaald met een crowdfunding-actie waarbij mensen niet alleen geld, maar ook tweedehands boeken doneerden. Het blijft nog steeds mogelijk om boeken te doneren. De opbrengst komt ten goede aan de  boekwinkel. Ook hier geldt: kleine partijen kunt u in de boekhandel afgeven, grote partijen komen we ophalen.

Openingstijden

di t/m vr van 10.00 tot 19.00 uur
za van 10.00 tot 17.00
koopzondag van 12.00 tot 17.00

Vanaf ongeveer de IJsheiligen, als het wat warmer wordt, elke zondag open!

Contactgegevens Het Schiedams Boekhuis

info@schiedamsboekhuis.nl

Hoogstraat 106
3111 HL Schiedam

tel. 010-7611352 / 06-14781332

Wij en Annet Jongen van Het Schiedams Boekhuis